بدون دسته بندی

تفاوت آبرسان و مرطوب کننده صورت چیست؟

تفاوت آبرسان و مرطوب کننده صورت چیست؟

برای بسیاری از افراد تفاوت آبرسان و مرطوب کننده صورت سوال‌برانگیز است به طوری‌که تفاوت این دو به سوالی پرتکرار در خرید محصولات آرایشی و بهداشتی تبدیل شده است. هر دو نوع کرم برای حفظ سلامت و شادابی پوست ضروری هستند اما عملکرد و ترکیبات آنها با یکدیگر تفاوت دارد. برای داشتن پوستی سالم و شاداب انتخاب درست محصولات مراقبتی راهکار کلیدی است. از این‌رو، در مقاله حاضر به بررسی تفاوت‌های کلیدی بین آبرسان و مرطوب کننده صورت، مزایا و کاربرد هر کدام و نحوه انتخاب محصول مناسب برای پوست خود می‌پردازیم.

تفاوت آبرسان و مرطوب کننده

برای اینکه بیشتر با تفاوت آبرسان و مرطوب کننده صورت آشنا شوید و در زمان خرید، محصول مورد نیاز خود را به درستی انتخاب کنید، در این بخش به برخی از تفاوت‌های مهم این دو اشاره می‌کنیم، از جمله:

  • نفوذ به پوست: ترکیبات آبرسان به لایه‌های عمیق‌تر پوست نفوذ می‌کنند و رطوبت را به طور مستقیم به سلول‌های زیرین پوستی می‌رسانند. اما در مقابل، مرطوب کننده روی سطح پوست باقی می‌ماند و با ایجاد یک لایه محافظ، از تبخیر رطوبت جلوگیری می‌کند.
  • میزان چربی: محصولات آبرسان معمولاً فاقد چربی یا کم‌چرب هستند و برای انواع پوست به‌خصوص پوست‌های چرب و معمولی توصیه می‌شوند، در حالی‌که مرطوب کننده غالباً حاوی چربی و مواد مغذی است و برای پوست‌های خشک و دهیدراته ایده‌آل‌تر است.
  • ترکیبات تشکیل دهنده: محصولات آبرسان حاوی موادی مانند هیالورونیک اسید، آلوئه ورا، گلیسیرین و اسید لاکتیک هستند که به جذب و حفظ رطوبت در پوست کمک می‌کنند اما مرطوب کننده‌ها شامل موادی مانند روغن جوجوبا، روغن نارگیل و لانولین هستند که به ایجاد یک لایه محافظ روی پوست و جلوگیری از خشکی آن کمک می‌کنند.

تفاوت آبرسان و مرطوب کننده

علاوه بر موارد بیان شده، محصولات آبرسان برای رفع مشکلات پوستی مانند قرمزی، التهاب و خارش موثر هستند در حالی‌که مرطوب کننده‌ها به بهبود چین و چروک و خطوط ریز پوستی کمک می‌کنند.

جهت مشاهده محصولات آبرسان پوست اینجا کلیک کنید

کرم آبرسان چیست؛ اهمیت و تاثیرات پوستی

انتقال رطوبت به لایه‌های عمیق پوست از تاثیرات اصلی کرم آبرسان است. این کرم‌ها با مواد جاذب رطوبت مانند هیالورونیک اسید و گلیسیرین آب را از هوا جذب و به سلول‌های پوستی منتقل می‌کند. این نوع کرم باخاصیت آبرسانی خود از خشکی و دهیدراته شدن پوست جلوگیری می‌کند. از طرفی بالا رفتن آب در قسمت‌های زیرین پوستی، لطافت و نرمی پوست را به همراه دارد. این تاثیر مانع از بروز خطوط ریز و چین و چروک به علت خشکی پوست می‌شود و بدین ترتیب از ایجاد علائم پیری جلوگیری می‌کند. همچنین، آبرسانی مناسب پوست باعث می‌شود که آرایش به طور یکنواخت روی پوست پخش شود و ماندگاری بیشتری داشته باشد.

کرم آبرسان چیست؛ اهمیت و تاثیرات پوستی

مرطوب کننده چیست؛ کاربرد و مزایا

خشکی یکی از دلایل خارش، قرمزی، پوسته پوسته شدن و حتی ترک خوردن پوست است. مرطوب کننده با حفظ رطوبت پوست از بروز چنین مشکلات جلوگیری می‌کند. همچنین مرطوب کننده تاثیر چشمگیری بر نرم و لطیف شدن پوست دارد. از تاثیرات دیگر مرطوب کننده می‌توان به نقش آن در محافظت از پوست در برابر عوامل محیطی اشاره کرد. این نوع کرم‌‌ها می‌توانند به عنوان یک لایه محافظ، از پوست در برابر عوامل محیطی مانند باد، آفتاب و آلودگی هوا محافظت کنند.

بدین ترتیب، محصولات مرطوب کننده با حفظ رطوبت پوست تاثیر قابل توجهی بر کاهش چین و چروک و خطوط ریز صورت دارند. از طرفی، برخی از مرطوب کننده‌ها حاوی مواد التیام بخش مانند آلوئه ورا یا بابونه هستند که در تسکین التهاب و قرمزی پوست بسیار موثر هستند.

What is a moisturizer

کرم آبرسان بهتر است یا کرم مرطوب کننده؛ انتخاب درست محصول

اینکه بین کرم آبرسان و مرطوب کننده کدام محصول برای پوست شما مناسب است، به نوع پوست و نیازهای آن بستگی دارد. در ادامه، نیازهای هر نوع پوست با توجه به ویژگی‌های آن را بررسی می‌کنیم:

  • پوست‌های خشک: این نوع پوست به هر دو نوع کرم نیاز دارد. ابتدا باید از کرم آبرسان برای تامین رطوبت داخلی پوست استفاده کرد. سپس از کرم مرطوب کننده برای حفظ رطوبت تزریق شده بهره گرفت. خاصیت کرم آبرسان این است که رطوبت را به لایه‌های عمیق‌تر پوست هدایت می‌کند.
  • پوست‌های چرب: چنین پوستی به کرم آبرسان بدون چربی نیاز دارد. این کرم‌ها رطوبت مورد نیاز پوست را بدون ایجاد چربی اضافی تامین می‌کنند. استفاده از کرم‌های مرطوب کننده برای پوست‌های چرب توصیه نمی‌شود چراکه ممکن است باعث تجمع بیشتر چربی و ایجاد جوش شوند.
  • پوست‌های معمولی: می‌توانند از کرم آبرسان و مرطوب کننده به طور جداگانه استفاده کنند. همچنین کاربرد کرم‌های دو منظوره که هم خاصیت آبرسانی و هم خاصیت مرطوب کنندگی دارند نیز مفید است.

برای انتخاب محصول مناسب، ابتدا باید نوع پوست خود را بشناسید. سپس با توجه به نیازهای پوست‌تان، کرم آبرسان یا مرطوب کننده مناسب را انتخاب کنید.

زمان استفاده از کرم مرطوب کننده و آبرسان؛ روال درست

یکی از موضوعات مهم در استفاده از محصولات مراقبتی پوست بحث زمان استفاده است. از کرم آبرسان می‌توان دو بار در روز، صبح و شب بعد از شستشوی صورت استفاده کرد. اما کرم مرطوب کننده بهتر است که یک بار در روز، شب‌ها قبل از خواب استفاده کرد. بهترین زمان استفاده از مرطوب کننده بعد از استفاده از آبرسان است. مرطوب کننده با خاصیت حفاظتی خود، یک لایه روی پوست ایجاد می‌کند و مانع از تبخیر رطوبت می‌شود. افرادی که پوست چرب دارند، بهتر است تنها از آبرسان استفاده کنند و یا مرطوب کننده مخصوص پوست‌های چرب را تهیه کنند.

زمان استفاده از کرم مرطوب کننده و آبرسان؛ روال درست

استفاده همزمان از کرم مرطوب کننده و آبرسان؛ 4 گام کلیدی

استفاده همزمان از کرم آبرسان و مرطوب کننده برای پوست‌های خشک و دهیدراته مفید است. از دلایل استفاده همزمان از کرم آبرسان و مرطوب کننده می‌توان به تاثیر کرم آبرسان در تامین رطوبت مورد نیاز پوست و اثر مهم کرم مرطوب کننده در مهار تبخیر رطوبت پوست اشاره کرد. نحوه استفاده همزمان از کرم آبرسان و مرطوب کننده به صورت زیر است:

  1. ابتدا صورت خود را با یک شوینده ملایم بشویید و تمیز کنید.
  2. کرم آبرسان را به آرامی روی پوست ماساژ دهید تا جذب شود.
  3. صبر کنید تا کرم آبرسان به طور کامل جذب شود.
  4. کرم مرطوب کننده را به آرامی روی پوست ماساژ دهید تا جذب گردد.

با رعایت نکات بیان شده، ساختار پوست و لایه های زیرین آن به دلیل وجود مقدار مناسبی از رطوبت زیبا و شاداب خواهد ماند. همچنین، سعی کنید محصولات مورد نیاز خود را از برندهای معتبر تهیه کنید.

نتیجه گیری

اولین قدم برای داشتن پوستی زیبا و شاداب این است که از کرم‌های آبرسان و مرطوب کننده با کیفیت و متناسب با پوست خود استفاده کنید. در این بخش به چند نکته مهم برای استفاده از کرم مرطوب کننده و آبرسان اشاره می‌شود:

  • اگر پوست شما خشک است، بیشتر از یک بار در روز نیاز به استفاده از مرطوب کننده دارید.
  • اگر پوست شما چرب است، استفاده از آبرسان بهتر است و چربی پوست را افزایش نمی‌دهد.
  • در زمستان زمانی که هوا خشک‌تر است، نیاز به کرم مرطوب کننده بیشتر از تابستان است.
  • صورت خود را همیشه قبل از استفاده از کرم مرطوب کننده و آبرسان بشویید و تمیز کنید.
  • از کرم مرطوب کننده و آبرسان در اطراف چشم و دهان استفاده نکنید.

استفاده از کرم‌های مرطوب کننده و آبرسان باید منظم و همیشگی باشد تا بهترین نتیجه را بگیرید. با انتخاب صحیح آبرسان و مرطوب کننده و استفاده منظم از آن‌ها، از پوستی شاداب و با طراوت برخوردار خواهید بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *